james

Nyheter

Nyhet Forest fx

Forest fx er et gulvbelegg i tredesign, speiselt designet for bruk i offentlig miljøer. De moderne tredesignene er ideelt for bruk i skoler, sykehjem, kontorer og  retail.

Prisendring per 1.10.2017

Vi vil med dette informere om at vi per 1.10.2017 endrer våre priser.

 

Nyhet! Expona Commercial

Vi lanserer nå en ny Expona kolleksjon. Kolleksjonen består av 80 moderne design i ulike tre, sten og abstrakte mønster.

Påsken 2017

Vi stenger vårt salgskontor klokken 13:00 onsdag før påske. Siste mulighet for utsendelse av varer vil være tirsdag 11. april.

The World`s No 1 Retail Trade Fair

Årets store internasjonale messe for retail går av stabelen i Duseldolf i Tyskland 5.-9. mars. Vi er selvfølgelig på plass. Møt oss i  Hall 10 / Stand G19.

Thursday AfterWork 2017

Byggebransjen er i konstant bevegelse og utviklingen mot en mer digitalisert bransje fortsetter. Bruk av digitale bygningsinformasjonsmodeller (BIM) er i ferd med å bli en naturlig del av byggeprosessen.

Stockholm Furniture & Light Fair

Kråkvik & D’Orazio har i den sammenheng valgt Vorwerk tepper fra Polyflor Nordic. Polyflor Nordic er stolt over å være bidragsyter til denne utstillingen.

Nyhet! Silentflor PUR

Polyflor lanserer Silentflor PUR, en ny kolleksjon gulv med akustiske egenskaper. Den nye kolleksjonen har flotte design både i tre og betongmønster.

Mail og datasystemer ute av drift.

Noen har gravd over fiberkabelen vi er koblet på. Alle datasystemer er koblet ut, men telefonen virker. Ring oss gjerne på telefon 23008400. Det jobbes med å rette feilen.

Ny kundekonsulent på salgskontoret

Solveig Dahl Halvorsen er nyansatt på salgskontoret hos Polyflor. Hun er i sin beste alder og har lang erfaring fra lignede stillinger i ulik bransjen.

Finsalhagen omsorgsenter

Finsalshagen omsorgsenter ligger i Hamar Kommune. Senteret innholder 28 omsorgsleiligheter og 14 sykehjemsplasser og er kommunes sitt nye pleie -og omsorgsflaggskip. De valgte gulv fra Polyflor.

Julekampanje 2016

Julekampanje 2016 er i gang på flere av våre gulv. Her har du muligheten til å sikre deg gode priser og en smak av jul om du er rask!

Nyhet! Polyflor bloc

 Polyflor bloc er et vinylgulv bestående av 16 ensfargede design. Den nye kolleksjonen passer like godt i skole eller omsorgsprosjekter som i retail eller kontorprosjekter.

Polyflor PLUSS

Å bli Polyflor PLUSS kunde er gratis og helt uforpliktende. Ønsker du raske og pålitelige leveringer av gulvbelegg?

Hvorfor homogen vinyl?

Markedet for homogen vinyl har vært stabilt høyt i mange år, og nesten tre ganger større enn markedet for heterogen vinyl, linoleum eller gummibelegg. Hva kan årsaken til det være?

Expona SimpLay - en limfri løsning

Expona SimpLay er utviklet for å redusere innstallasjonstiden. Gulvet skal ikke limes og ikke klikkes ved innstallasjon. Enklere blir det ikke!

Noen tips i demensprosjekter.

Antallet med demens er anslått til å øke med 60 % innen 2030, og tredoble seg innen 2050. Det er sannsynlig at vi vil ha et nært forhold til noen med demens.

Vi feirer 100 år

I 1915 startet eventyret for Polyflor hos James Halstead i England. 100 år senere er selskapet blitt et suksessrikt selskap som både er innovativt, fremgangsrikt og sem leverer gulv wordwide.

Markedsleder på LVT

Over en periode på mer enn 10 år har Polyflor vært markedsleder innen LVT til det norske gulvmarkedet. Gulv til butikk konsepter har vært et viktig og fokusert forretningsområdet for selskapet.

Velger du gulv med miljøfokus?

Miljøbevisstheten i den norske eiendomsbransjen har eksplodert den siste tiden.

Bikuben Haukeland Sykehus

Bikuben konferansesenter er selve "nerven" på Haukeland Sykehus. Her sitter ledelse og administrasjon. Du har sikkert sett presse konferanser fra Bikuben.

Lanserer designgulv på rull

Expona Flow er et 2mm heterogen belegg med et slitesjik på 0,7 mm. Kolleksjonen finnes i 50 design.

Ny distriktssjef ansatt i Trondheim

Polfyflor Nordic har ansatt ny distriktssjef.
Are Nygård Bernhardsen er ansatt som distriktssjef i Trondheim.

logo ny 2013