james

Andre saker

Nyhet Forest fx

Forest fx er et gulvbelegg i tredesign, speiselt designet for bruk i offentlig miljøer. De moderne tredesignene er ideelt for bruk i skoler, sykehjem, kontorer og  retail.

Prisendring per 1.10.2017

Vi vil med dette informere om at vi per 1.10.2017 endrer våre priser.

 

Påsken 2017

Vi stenger vårt salgskontor klokken 13:00 onsdag før påske. Siste mulighet for utsendelse av varer vil være tirsdag 11. april.

The World`s No 1 Retail Trade Fair

Årets store internasjonale messe for retail går av stabelen i Duseldolf i Tyskland 5.-9. mars. Vi er selvfølgelig på plass. Møt oss i  Hall 10 / Stand G19.

Thursday AfterWork 2017

Byggebransjen er i konstant bevegelse og utviklingen mot en mer digitalisert bransje fortsetter. Bruk av digitale bygningsinformasjonsmodeller (BIM) er i ferd med å bli en naturlig del av byggeprosessen.

Stockholm Furniture & Light Fair

Kråkvik & D’Orazio har i den sammenheng valgt Vorwerk tepper fra Polyflor Nordic. Polyflor Nordic er stolt over å være bidragsyter til denne utstillingen.

Mail og datasystemer ute av drift.

Noen har gravd over fiberkabelen vi er koblet på. Alle datasystemer er koblet ut, men telefonen virker. Ring oss gjerne på telefon 23008400. Det jobbes med å rette feilen.

Ny kundekonsulent på salgskontoret

Solveig Dahl Halvorsen er nyansatt på salgskontoret hos Polyflor. Hun er i sin beste alder og har lang erfaring fra lignede stillinger i ulik bransjen.

Julekampanje 2016

Julekampanje 2016 er i gang på flere av våre gulv. Her har du muligheten til å sikre deg gode priser og en smak av jul om du er rask!

Polyflor PLUSS

Å bli Polyflor PLUSS kunde er gratis og helt uforpliktende. Ønsker du raske og pålitelige leveringer av gulvbelegg?

Vi feirer 100 år

I 1915 startet eventyret for Polyflor hos James Halstead i England. 100 år senere er selskapet blitt et suksessrikt selskap som både er innovativt, fremgangsrikt og sem leverer gulv wordwide.

Markedsleder på LVT

Over en periode på mer enn 10 år har Polyflor vært markedsleder innen LVT til det norske gulvmarkedet. Gulv til butikk konsepter har vært et viktig og fokusert forretningsområdet for selskapet.

Ny distriktssjef ansatt i Trondheim

Polfyflor Nordic har ansatt ny distriktssjef.
Are Nygård Bernhardsen er ansatt som distriktssjef i Trondheim.

logo ny 2013