james

Trekkning fotballtur Manchester

Det var Kenneth Knutsen hos Risanger & Sønn AS som ble den heldige vinneren. Gratulerer! Turen går til Manchester og Old Trafford i 2018.

Risanger & Sønn ble etablert i 1912 og har en lang og solid kjennskap til faget og lokalmiljøet. De er en del av Håndverksgruppen AS, som er en kunde- og serviceorientert kjede bestående av solide og profesjonelle håndverksbedrifter lokalisert over hele Norge. Samtlige malemesterbedrifter tilknyttet Håndverksgruppen har lang erfaring med leveranse av håndverkstjenester til blant annet forsikringsselskap, butikkjeder, eiendomsselskaper og hoteller for å nevne noe. I tillegg tar Risanger & Sønn også på seg oppdrag for private, næringsliv, store og små prosjekter. Vi i Polyflor er stolte av å være leverndør til dette firmaet. Polyflor har mange års erfaring med  leveranser på gulvbelegg til Risange& sønn as.

I Manchester finner du også hovedkontoret til Polyflor sammen med produksjonslinjene av vår homogene -og skisikker vinyl. Like ved fabrikken finner du vårt distrubusjonslager med over 5 milllioner kvadratmeter på lager. Fra hovedkontoret styres et salg til over 80 land og lever opp til vårt slogen "Covering the world"

logo ny 2013