james

Kontor

LPO Arkitekter

LPO arkitekter ble etablert i 1984 og er i dag et av landets ledende arkitektkontor med 79 ansatte og 59 partnere. LPO sitt hovedkontor er i lyse, moderne lokaler sentralt i Oslo og her har de valgt Artigo Uni til sine gulv.

Arntzen de Besch Advokatkontor as

Arntzen de Besch har  kontorer i Oslo, Stavanger og Trondheim har nærmere 170 medarbeidere – som sammen utgjør de et av Norges ledende advokatfirmaer. Da de renoverte sine kontorer valgte de gulv fra Polyflor.

Axo Finans

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån, lån og refinansiering. Da de renoverte sine kontorer valgte de gulv fra Polyflor.

Finsalhagen omsorgsenter

Finsalshagen omsorgsenter ligger i Hamar Kommune. Senteret innholder 28 omsorgsleiligheter og 14 sykehjemsplasser og er kommunes sitt nye pleie -og omsorgsflaggskip. De valgte gulv fra Polyflor.

Jordobservatorium, Ny Ålesund

Geodetisk Jordobservatorium i Ny- Ålesund ble bygget på oppdrag fra Kartverket. De valgte gulv fra Polyflor!

SvalSat, Svalbard

Svalsat, Svalbard er en høyteknologisk bedrift som leverer blant annet værtjenester til hele verden. De valgt gulv fra oss!

Maler Andersen, Longyearbyen

Maler Andersen bygde nye lokaler til sin bedrift på Svalbard og valgte gulv fra oss. Det er vi stolte av! 

 

ABB kontorer

Da kontorene til ABB i Bergen skulle renoveres valgte de teppefliser fra vår Paragon kolleksjon.

Bikuben Haukeland Sykehus

Bikuben konferansesenter er selve "nerven" på Haukeland Sykehus. Her sitter ledelse og administrasjon. Du har sikkert sett presse konferanser fra Bikuben.

logo ny 2013