james

Skole

Bråtejordet Skole

Bråtejordet skole ligger sentralt og samtidig landlig til på Strømmen, et steinkast fra togstasjonen. Tomta er på 19 mål, og den nye ungdoms-skolen på 7.200 kvadrat- meter er bygget på et tidligere landbruksareal.

Øksnevad videregående skole

Øksnevad vgs. ligger på Øksnevad i Klepp kommune, 10 minutter fra Sandnes sentrum.

Sommerlyst skole

Skolen er en av Tromsø kommune sine største ungdomsskoler, og har i underkant av 500 elever fordelt på 22 klasser. Skolen ble tatt i bruk høsten 2016.

Utsikten Barnehage

Utsikten barnehage ligger flott til med nydelig utsikt over byen, fjord og fjell. Den kommuneale barnehagen i Harstad ble ferdigstilt i 2015.

Breivang videregående skole

 

Breivang videregående skole er en offentlig videregående skole i Tromsø kommune i Troms. Skolen ligger rett sør for Universitetet i Tromsø og Universitetssykehuset Nord-Norge.

Gullhaugen Barnehage

 

Gullhaugen Barnehage er en kommunal barnehage som åpnet oktober 2014. Barnehagen har 4 baser og er bygd i 2. etg. Bygget ligger godt intergrert i terrenget og har et flott uteområdet.

Årstad videregående skole

Årstad videregående skole er en fylkeskommunal videregående skole ved Danmarksplass i Årstad bydel i Bergen.

Tromstun skole

Tromstun skole er en ungdomsskole med ca. 400 elever, fordelt på 17 klasser fra 8. til 10. trinn. Skolen har også innføringsklasser for elever som er nyankommet til Norge. Tromstun skole flyttet inn i nytt bygg november 2011. Bygget er tilrettelagt fleksibelt når det gjelder pedagogiske og organisatoriske modeller.

Nord Østerdal videregående skole

Nord Østerdalen videregående skole som ble kåret til ”Årets trebyggeri 2013” De valgte gulv fra Polyflor!

Se flere bilder av prosjektet her.

Kongsgårdmoen Skole

Kongsårdmoen skole på Kongsberg valgte 2 mm homogen vinyl, Pearlazzo, på alle gulvene når de bygde ny skole.

logo ny 2013